Taviksien tavis eli piimä on yhtäkkiä kuuma trendiraaka-aine. Kuva: Panu Pälviä
Taviksien tavis eli piimä on yhtäkkiä kuuma trendiraaka-aine. Kuva: Panu Pälviä

Tavallinen lounasjuoma piimä on nyt supertrendikästä: sitä löytyy nyt huippukokkien ruoka-annoksista ja baarimestarien drinkeistä. Pääset helposti mukaan trendiin surauttamalla herkulliset makupiimät. Kokeile näitä neljää erilaista makua.

Piimä on nyt supertrendikäs juoma ja raaka-aine. Sitä käytetään ruuanvalmistuksessa, mutta helpoiten pääset trendiin mukaan tekemällä siitä terveellisiä juomia. Kaupasta saa valmiiksi monenlaista maustettua makupiimää, mutta niiden sokeripitoisuus saattaa yllättää. Tavallisesta piimästä ja aidoista marjoista, hedelmistä ja mausteista on helppo surauttaa itse tehdyt makupiimät. Voit kehittää makuja oman mielikuvituksesi mukaan tai kokeile näitä neljää herkullista yhdistelmää.

Piimä neljällä eri tavalla

Nostalgia

Surauta piimän joukkoon puolukkaa ja talkkunaa. Myös mustikka ja talkkuna sopivat yhdessä piimän maustajiksi. Tarkan ohjeen löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Herkkuhetki

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taateli ja kardemumma maustavat piimän ihanan makeaksi ja mausteiseksi. Jos et ole kardemumman ystävä, kokeile kanelia makupiimän mausteena taatelin kanssa. Ohjeen löydät täältä.

Aurinko

Tämän hetken hittimauste kurkuma antaa mielenkiintoisen maun ja kauniin värin makupiimälle. Mango ja kookos tuovat hedelmäisyyttä juomaan. Ohjeen löydät täältä.

Virkeä aamu

Minttu, päärynä ja piimä ovat raikas juomayhdistelmä. Hitunen avokadoa pyöristää juomaa ja antaa täyteläisyyttä. Ohjeen löydät täältä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla