"Wau, mikä open bar!". Ei, vaan nyyttärit. Kuva: Pia Inberg
"Wau, mikä open bar!". Ei, vaan nyyttärit. Kuva: Pia Inberg

Pyydä vieraita tuomaan juhliin mukanaan pullo kuohuviiniä ja kasaa itse kokoon muut tykötarpeet. Tervetuloa, skumppabaari on auki!

Haluatko yllättää ja ilahduttaa juhlavieraasi helposti ja vaivattomasti mutta silti näyttävästi?

Pane pystyyn yksinkertainen kuohuviinibaari!

Simppeli skumppabaari on varma tapa pitää juhlakansa tyytyväisenä. Panosta juhlien emäntänä tai isäntänä kuohuviinin tuunakkeisiin ja anna vieraiden tuoda juomat.

Omasta kokemuksestani voin sanoa, että hauskasti esille pantu kuohuviinibaari on juhlien varma hitti ja ihastuksen aihe. Vieraille syntyy helposti vaikutelma suurestakin panostuksesta, vaikka oikeastihan kyseessä on nyyttärit!

5 vinkkiä omaan skumppabaariin:

  1. Valmista pari makusiirappia, joilla juhlaväki voi tuunata skumppapöydän kuohuvia. Kokeile esimerkiksi inkivääri-sitruunasiirappia tai marjasiirappia. Siirappia lorautetaan lasin pohjalle noin sentti ja loput lasista täytetään kuohuvalla.
  2. Nappaa kaupasta valmis mehu tai mehukeitto. Ne maustavat skumpan lempeästi. Kaada kotona mehu karahviin tai kivaan pulloon. Appelsiinimehusta syntyy perinteinen mimosa ja raparperimehukeitosta keväinen drinkki.
  3. Osta karkkiraetta leivontahyllystä. Sillä saa hauskat reunat skumppalasiin: sipaise lasin reunaan limeä tai sitruunaa ja kasta reunat värisokeriin.
  4. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja tarjoile sellaisenaan tai jäädytettyinä. Vesimelonikuutiot sujahtavat kivasti kuohuviinin joukkoon ja kuohuttavat juomaa kauniisti.
  5. Marjavartaat ovat hauska ja herkullinen koriste. Pujota marjoja varrastikkuihin ja katkaise varsien päät. Marjavarras maistuu hyvältä myös alkoholittomassa juomassa.

Sitruuna-inkiväärisiirapin tarkan reseptin saat tästä!

Marjasiirappi kuohuviinille syntyy tällä ohjeella.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla