Lomalla chillataan, hengataan, nautitaan, tanssitaan ja herkutellaan, mutta siivotaan ja tiskataan mahdollisimman vähän. Näillä viidellä kesäruualla minimoit ikävät keittiöaskareet ja voit lomailla täysin siemauksin.

Sitruunaiset parmesaaniahvenet

Suosiko kalaonni? Perkaa mökkiahvenet ja taiteile niistä herkullisia parmasaanivoin avulla.  Tarvitset vain yhden kipon maustevoin sekoittamiseen, sillä sitruunan puristaminen ja suolaaminen sujuu käsipelillä ja yrtitkin riivitään kalojen sisään kokonaisina oksina.

Sitruunaisten parmesaaniahvenien ohjeen löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Marthan tomaattipasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kattila, leikkuulauta ja veitsi. Tarvitset vain kolme astiaa amerikkalaisen keittiönhengettären Martha Stewartin kehittämään kesäiseen tomaattipastaan. Jos käytät valmista sipulisilppua ja valkosipulitahnaa tai -jauhetta, voit vähentää valmistusastioiden määrää yhteen ainoaa kattilaan. Ruoka valmistuu käytännössä siten, että nakkaat kaikki aineet pastasta, liemestä, tomaateista ja oliiveista lähtien pataan ja annat muhia maukkaaksi.

Ohjeen yhden padan tomaattipastaan löydät täältä.

 Broileri-makkara-salviavartaat

Punaisella pestolla höystetyt broileri-chorizovartaat valmistuvat grillissä nopeasti ja tiskissä säästäen. Silti ruoka saa hienostunutta makua niin pestokastikkeesta kuin salviastakin. Täydellistä kesäruokaa ja maussakin on juuri sopivasti potkua!

Vartaiden ohjeen löydät täältä.

Yhden pannun texmex-paistos

Meksiko-henkinen jauhelihasoosi valmistuu Marthan tomaattipastan tapaan yhdessä astiassa. Mausteinen jauheliha, täyteläinen juusto ja chilillä maustettu tomaattimurska saattavat mukavasti fiesta-tunnelmiin. Voit vaihtaa lehtikaalin ja pinaatin myös muihin kesän vihreisiin aineksiin, kuten herneisiin ja kesäkurpitsaan. Tämä on varsinainen koko perheen suosikkiruoka!

Täältä löytyy texmex-pannun ohje.

Chicken Paillard

Kana-rucolasalaatti valmistuu vähistä aineista ruokaisaksi kesälounaaksi. Grillaa kana ja tarjoa hurmaavan rucolasta, tomaateista ja parmesaanista valmistuvan salaatin kera. Tämä ruoka todistaa, miten vähemmän on todella enemmän.

Ohjeen kana-rucolasalaattiin löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla