Japanilaishenkinen teriyakilohi on noussut ravintoloissa hittiannokseksi. Koukuttavasti makeansuolainen kala-annos syntyy yllättävän vähistä aineksista ja onnistuu kotikeittiössäkin tällä selkeällä reseptillä.

Me Soppa365:n toimituksessa emme ihmettele teriyakilohen suosion nousua ollenkaan, sillä myös me olemme siihen aivan koukussa. Ruokatoimittaja Anu Braskin ohjeella saat makeansuolaisesta lohesta ylihyvää, koska nahkapuolelta paistettuna kala kypsyy juuri sopivan meheväksi. Sinun tarvitsee muistaa vain kaksi numeroa: 5 minuuttia nahkapuolelta ja 1 minuutti lihapuolelta kuumalla pannulla. Siinä se.

Teriyakikastikkeella glaseeratun lohen reseptin löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla