Revi mozzarella ja mausta se!
Revi mozzarella ja mausta se!

Mozzarella on sellaisenaankin ihanaa, mutta jos haluat kokeilla jotain uutta, revi juusto nyhtömozzarellaksi!

Nyhdä mozzarellasi eli revi se suikaleiksi ja mausta. Juuston rakenteen ansiosta se on helppoa ja mozzarella repeytyy suikaleiksi kuin luonnostaan. Kaupan halvinkin mozzarella saa uutta ytyä nyhtämisestä, etenkin kun lisäät nyhtömozzarellan joukkoon makua tuovan marinadin.

Valmis nyhtömozzarella on omiaan kesäisissä salaateissa, voileipien tai burgereiden välissä tai vaikkapa suolaisten ohukaisten täytteenä.

3 ideaa nyhtömozzarellan maustamiseen

1. Pesto

Yksinkertaisin idea on maustaa revitty mozzarella valmispestolla. Helppoa ja sopii moneen, kuten salaattiin, pastan päälle tai wrappiin. Jos jaksat panostaa, itse tehdystä pestosta saa tietenkin mahtavaa lisämakua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Chilikastike

Tulinen mozzarella on jännittävä kokemus. Mausta revitty mozzarella shirachalla ja nosta se siivutettujen tomaattien päälle. Koristele vielä korianterin lehdillä ja uudenlainen kesäsalaatti on valmis. Toimii hyvin myös salamipizzan päällä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Sitruuna

Raasta nyhtömozzarellan päälle sitruunan kuori, lorauta perään oliiviöljyä, ripauta suolaa ja revi mukaan yrttejä. Tarjoa tuoreella leivällä aamiaispöydässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla