Paketit auki ja vartin luovuuspuuska. Brunssi on katettu! Kuva: Pia Inberg.

Teimme videolle ohjeet, joiden avulla kasaat näyttävän brunssin suoraan kaupan valmispaketeista.

"Ai miten niin upea brunssipöytä? Minähän vain raavin äkkiä jotain kasaan!"

Näin voisi sanoa vähän kursaileva juhlanjärjestäjä brunssin tarjoiluja ihasteleville vierailleen. Me täällä Sopassa kuitenkin tiedämme, että lähes meillä kaikilla on useimmiten pulaa ajasta.

Siksi halusimmekin osoittaa, että herkullisen ja näyttävän brunssin saa kasattua helposti

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Etsimme kaupasta sopivat tuotteet ja kokosimme niistä brunssipöydän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valitsimme mukaan maukkaita ruokia, jotka ovat usein brunssipöydän kestotähtiä: juustoja, leipää, kirsikkatomaatteja ja makeita herkkuja. Sitten ehostimme muutamalla simppelillä kikalla valmistavaran houkuttelevan näköiseksi ja entistä herkullisemmaksi.

Kaikkineen tuunauksiin menee noin 15 minuuttia. Eniten aikaa vievät munkit, jotka pitää paistaa. Vielä nopeamman ystävä ostaa tietty valmiiksi paistettuja munkkeja.

Ilmakuivatun kinkun pöyhii lautaselle parissa minuutissa ja leivän kääräisee kauniiseen liinaan sitäkin nopeammin.

Ja ammattilaisen vinkki: melkein kaikki näyttää herkullisemmalta, jos sen pinnalle lorauttaa inasen verran oliiviöljyä ja rouhaisee pari kierrosta pippurimyllystä.

Tämän esimerkkibrunssin hinnaksi tuli noin 40 euroa. Poimimme ostoskoriin 2 rasiaa kirsikkatomaatteja, ruukun lehtipersiljaa, leivän, tuorejuuston, rasian katkarapusalaattia, 2 sydänsalaatin pakkauksen, 3 erilaista juustoa, rasian mansikoita, rasian viinirypäleitä, paketin kylmäsavulohta, pussin pakastemunkkeja ja purkin nutellaa.

Jos aikaa on hieman enemmän, katso ideoita brunssiin täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla