Jennie Storbacka rakastaa makeaa. Kuva: Päivi Anita Ristell
Jennie Storbacka rakastaa makeaa. Kuva: Päivi Anita Ristell

Laulaja Jennie Storbacka on sokerihiiri, joka sortuu voisilmäpullaan.

The Voice of Finlandin 4. tuotantokaudella loistanut laulaja Jennie Storbacka vieraili viime vuonna Glorian ruoka ja viinin Jos-palstalla. Jos-palstalla tunnustetaan himoittuja herkkuja ja jossitellaan. Näin Jennie vastasi:

Jos avaisit jääkaappini, löytäisit vain maitoa, jogurttia, vähän salaattia ja pari tomaattia. Tavallisesti siellä olisi suklaavanukasta, kakkupaloja tai muuta makeaa herkkua.

Jos jotain himoitsen, niin sokeria. Minun on saatava ruuan jälkeen jotain makeaa, vaikka olisin miten täynnä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos jotain inhoan, niin ketsuppia. En syönyt sitä edes lapsena, vaan korvasin sen puolukkahillolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos lauluääneni reistailee, keitän inkiväärivettä ja lisään siihen sitruunaa. Yleensä voin syödä ennen lavalle menoa mitä tahansa.

Jos johonkin sorrun, niin pullaan. Rakastan voisilmäpullaa, jossa on tosi paljon sokeria.

Jos pitäisi valita maailman paras herkku, se olisi pähkinäsuklaa. Tummaa suklaata voi syödä vain pari palaa, mutta pähkinäistä maitosuklaata menee helposti levyllinen.

Jos saisin muuttaa ruokamaailmaa, pitäisin ravintoloita auki myös sunnuntaisin ja yömyöhään. Illalla keikan jälkeen saa vain pizzaa ja kebabia.

Jos voisin kutsua illalliselle kenet tahansa, pyytäisin seurakseni
Tina Turnerin. Kysyisin neuvoa, jotta minäkin jaksaisin vielä 70-vuotiaana laulaa minihameessa yli kahden tunnin keikkoja.

Jos olen baarissa, tilaan usein limetillä maustetun kokiksen. Myös hyvä malbec-viini ja sokerinen caipiroska maistuvat.

Glorian ruoka ja viinin artikkeliin Jennietä haastatteli Katja Nordlund.

Lue myös:

Näyttelijä Tommi Korpela: "Punaviinin kanssa tapahtuu sortumisia"

Näyttelijä Pamela Tola: Kammoan korianteria 

Sisältö jatkuu mainoksen alla