Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Tänään ilmestyvä Glorian ruoka & viini on omistettu joulun uusille mauille. Ilahduta ystäviä raikkaan hauskalla pikkujoulumenulla, käännä aaton klassikot italiaksi ja leivo joulukahveille iki-ihana tiramisuboston.

Joulu tulee taas! Sen kunniaksi Glorian ruoka & viini on täynnä sesongin ihanimpia makuja.

Aaton menu käännetään italiaksi. Graavikala saa ytyä aperolista, porkkanalaatikko muuntuu lempeäksi porkkanarisotoksi ja joulukinkku italialaisin mauin täytetyksi fileerullaksi. Seurana maistuvat raikkaat Italian-viinit.

Uuden raikkaan sesonkimenun äärellä kelpaa puolestaan juhlia niin pikkujouluja kuin uuttavuottakin. Hauska ranskistarjotin saa seurakseen mäti- ja skagendipin, muhevat munakoisorullat ja tahmapyörykkäpyramidin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Eikä joulua ilman lahjoja. Keittiössä viihtyvän joululahjat ovat valmiita käyttöön tai suoraan pöytään. Paketeista omansa saavat niin leipoja, välinekokki, juustonystävä kuin herkkusuukin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lehdestä löytyy myös ideoita joulun lahjaviineihin. Kuohuvat sopivat paitsi kääreeseen, myös uudenvuoden herkkujen seuraan.

Mukana myös ihanat Italian-juustot, kahvista kylläiset leivonnaiset, joulun hittipuuro ja paljon muuta.

Herkullista joulunaikaa!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla