Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Ranskalaista sipulidippiä ja lyttyperuna-graavilohipiirakkaa. Hasselbackan tofua ja vaahterasiirapilla glaseerattua kalkkunanrintaa. Uusi Glorian ruoka & viini kokoaa tämän joulun parhaat maut yksiin kansiin!

Alkuun kampasimpukoita ja munakoisoa, sitten hasselbackan tofua ja glaseerattua kalkkunanrintaa, ja jälkiruoaksi kelluvat saaret. Valkoinen joulumenu tuo aattopöytään makuja, jotka pääsevät oikeuksiinsa valkoviinin tai kuohuvan kanssa.  

Joulun juhlinta jatkuu brunssin äärellä. Viileästä buffasta löytyy ainakin ranskalaista sipulidippiä, lyttyperuna-graavilohipiirakkaa ja filo-linssirullia. Maukas sieni-munakokkeli nautitaan puolestaan lämpimänä bataatti-vuohenjuusto-suupalojen kanssa. Juomana maistuu trendikäs kupliva tee, jota on helppo valmistaa itsekin.

Myös nopeat ruoat ovat joulukiireessä paikallaan. Alle puolessa tunnissa valmistuvista ruoista löytyy omansa aina arki-illoista pikkujouluihin ja uudenvuodenyöhön. Kokeiltavien ruokien listalle pääsevät ainakin rapucaesarpasta, gratinoidut portobellot ja jouluinen tahinilohi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hyvässä seurassa -jutussa kyläillään tällä kertaa kahvila-kondiittoriyrittäjä Ninni Donnerin luona. Donnerin kotona Mustion Ekkullassa paistuu joulukalojen seuraksi maailman helpoin joululeipä. Jouluaterian päätteeksi on klassista risalamandea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suklaanystävän kannattaa leipoa jouluun riittoisa sveitsiläinen suklaakakku, joka vain paranee saadessaan viettää jääkaapissa joulunpyhät. Myös muut maailmalta inspiraationsa saaneet leivonnaiset aina italialaisesta ricottakakusta pariisilaistyylisiin tuulihatturenkuloihin juhlistavat vuoden odotetuinta aikaa.

Ihanaa joulunodotusta!

PS Istahda nojatuoliin ja valitse ideoistamme viininystävän joululahjat (s. 68), matkaile mielessäsi pistaasisaarelle (s. 84) ja avaa ovi trendikkääseen viinibaariin (s. 91)!

Sisältö jatkuu mainoksen alla