Glorian ruoka & viini 1/2024
Vuoden ensimmäinen Glorian ruoka & viini on omistettu ruoka- ja juomatrendeille ja ihanan lämmittäville talviruoille.
Hyvää uutta ruokavuotta! Vuoden 2024 ensimmäisessä Glorian ruoka & viinissä pureudutaan ruoka- ja juomatrendeihin, maistellaan naturalviinejä ja kokataan sieluun asti lämmittäviä talviruokia.
Listasimme kiinnostavimmat ja herkullisimmat ruoka- ja juomatrendit hanacocktaileista kuutiocroissanteihin. Ennustamme, että korealainen ruoka vahvistaa asemiaan, klassikot ja kotoisa tyyli purevat sekä ravintoloissa että kotikeittiössä ja vuoden viiniväri vaihtuu roseesta oranssiin.
Lehdestä löydät sesongin makuja arkeen ja viikonloppuun. Mausteisten ruokien himoa lievittävät Sichuanin keittiön ruoat dan dan -nuudeleista mapo tofuun. Täydellisen tomaattikastikkeen kaava ratkaistaan italialaiseen tapaan kolmen ainekseen kastikepohjalla. Valkosipulin ystäville on tarjolla lumivalkoista keittoa ja 40 kynnen kanaa.
Jäikö vielä nälkä? Viinin kanssa -sarjassa sukelletaan naturalviinien maailmaan ja kokataan viinien seuraan talvista lihapataa, viikonloppulohta ja blinivohveleita. Makeaksi päätökseksi on tarjolla niin moderneja mokkapaloja kuin sitruuna-unikkokakkuakin.
Herkullista tammikuuta!