Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Vuoden ensimmäinen Glorian ruoka & viini on omistettu ruoka- ja ravintolatrendeille. Ota haltuun arjen inspiroivat fuusioreseptit, ihastu biryaniin ja mustapippuritofuun, ja keitä sydäntalven klassinen madekeitto.

Ruokavuosi alkaa maukkaasti ja ihanan leikkisästi. Uuden Glorian ruoka & viinin pääosassa ovat ruokatrendit, jotka tuovat pöytään hauskat pannarit, suolaisenmakeat lyttycroissantit ja kuplivan teen. Fuusiokeittiön uusi aika näkyy ravintoloissa autenttisten makujen yhdistelminä. Arjessa pinnalla on kekseliäisyys, joka saa tavallisistakin raaka-aineista uusia puolia esiin.

Lehden reseptit inspiroivat kokkaamaan arkea uusiksi. Max 30 min -jutun nopeissa fuusioruoissa juustomakaroni matkaa Kreikkaan, kimchi solahtaa kananmunien kanssa pataan ja tacokuoret taipuvat smash-pihvien kääreiksi.

Viinin kanssa -juttu on omistettu puolestaan lämmittävän mausteisille intialaisille mauille. Kikherne-pinaatticurry, Bombay toast ja biryani pääsevät tammikuun ruokalistalle. Seuraksi sopii matala-alkoholinen viini, raikas vehnäolut tai chai-tee.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Entä kuinka tofusta saa rapeaa ja koukuttavan herkullista? Miten klassinen madekeitto valmistettiinkaan? Näihinkin kysymyksiin löytyvät vastaukset kansien välistä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sokerina pohjalla ovat pilvenpehmeät leivonnaiset, jotka ennakoivat jo pian koittavaa laskiaisen aikaa.

Herkullista uutta ruokavuotta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla