Glorian ruoka & viini 3/24

Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Lohitatakia, ranskalaista purjopiirakkaa ja uppomunapastaa. Sitruunakakkua ja jogurttikermaa. Uusi Glorian ruoka & viini tuo keittiöön alkukevään ja pääsiäisen ihanat maut.

Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu alkukevään ja pääsiäisen mauille.

Max 30 min -jutussa on pääosassa kananmuna, josta kokataan niin uppomunapastaa kuin pinaattisia pannumunia. Myös korealainen kananmuna-riisikulho kannattaa ottaa kokeiltavien ruokien listalle.

Pääsiäiseen löytyy kaksi menua, joista voi valita sopivan eri juhlapäiviin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viinin kanssa -jutun Espanjan inspiroima pääsiäismenu alkaa herkullisilla tapaksilla ja päättyy baskilaiseen juustokakkuun. Sitruunaisten karitsankyljysten ja espanjalaisen kasvishöystön piston seuraan korkataan Riojan alueen viinit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toinen pääsiäismenu yhdistää helpot mezet ja pataruoat samaan pöytään. Mausteinen muhammaratahna ja täyteläinen papuhummus saavat seurakseen zaatarilla maustettuja pikapitaleipiä. Raikas appelsiini-bulgursalaatti ja muhevat padat pitävät huolen, ettei kukaan poistu pöydästä nälkäisenä. 

Eikä pääsiäistä ilman ihania leivonnaisia! Lusikkaleipien inspiroimat tahini-suklaamunat ja pehmeät mämmi-suklaatyynyt yllättävät kahvipöydässä iloisesti. 

Pääsiäisen viinivalintoja suunnittelevan kannattaa kääntää esiin viinipruuville omistetut sivut. Raati arvioi Burgundin punaiset, ja teki joukosta useita neljän tai viiden tähden löytöjä. Parhaat päältä -viinipalstalta löytyvät lisäksi täsmäsuositukset pääsiäisherkuille. 

Herkullista kevättä!

PS Ravintolasivuilla matkataan Lontooseen. Lue, mihin viininrakastajan kannattaa suunnata!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla