
Vappu vieköön! Uusimman Glorian ruoka & viinin juhlajutusta löytyy ammennettavaa paitsi vappukemuihin, myös äitienpäivään ja valmistujaisiin. Notkuvaan juhlabuffaan katetaan kreikkalaisella ladolemono-sitruunakastikkeella valeltua parsa-pastasalaattia, kana-couscouspyöryköitä ja focaccialeivoksia.
Makealla puolella vetonaulana on mehevä greippikakku, jonka kermakuorrutus tavoittelee taivaita. Pehmeimmät vappumunkit leivotaan italialaisittain ja porkkanakakussa maistuu kevään hittimaku biscoff.
Eikä juhlia ilman kuplia! Lehdestä löytyvät parhaat kuohuvat kevään kohokohtiin sekä edulliset mutta tyylikkäät hanapakkausviinit buffetin rinnalle.
Viinin kanssa -jutussa on luvassa juhlavia pääruokia, jotka sopivat valkoisen chardonnay-viinin seuraan. Luvassa on ainakin paistettua kuhaa, jättirapuorzoa ja kahden parsan risottoa.
Kevään ihanimmissa arkiruoissa houkuttavat puolestaan niin raparperi, herneet kuin retiisitkin. Kaikki ruoat kesärullakulhoista gnocchipannuun valmistuvat alle puolessa tunnissa.
Tervetuloa mukaan!
PS Suunnitteletko matkaa Madridiin? Kurkkaa parhaat pysäkit uusimmasta lehdestä!