Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Meheviä koftahodareita, aussiburgereita ja ananaspehmistä. Nopeasti valmistuvaa hernepastaa ja kukkakaalinuudeleita. Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu alkukesän raikkaille mauille.

Grillattu varhaiskaali, halloumi-nektariinisalaatti ja koukuttavan tuliset kukkakaalinuudelit avaavat uuden ruokakesän! Glorian ruoka & viinin Max 30 min -jutusta löytyvät ohjeet myös mehevään feta-hernepastaan sekä tofutacoihin, jotka päästävät tekijänsä helpolla.

Juhannuksena grillataan rennosti korealais-amerikkalaisen katuruokakokin Roy Choin tyyliin. Herkut ovat Koreaan päin kallellaan: perunasalaatti saa ytyä tulisen umamisesta gochujang-kastikkeesta ja muurikkaletut höystetään kimchillä ruokaisiksi. Grillissä tirisevät korealaiset kanavartaat ja kasvikset, joiden maun salaisuutena on kalbi-marinadi.

Viinin kanssa -jutussa inspiroidutaan puolestaan Australian mauista. Luvassa on niin sur & turf -vartaita, meheviä burgereita kaikilla täytteillä kuin steakhouse-salaattiakin. Herkut maistuvat parhailta paikallisten punaviinien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kansien välistä voi poimia uudet ideat myös uusiin pottuihin, keskikesän lettukesteihin sekä mansikkakakkukahveille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tervetuloa kesä!

PS Kiinnostavatko naturalviinit? Käännä ensimmäisenä esiin natuviinipruuvi sivulta 76!
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla