
Grillattu varhaiskaali, halloumi-nektariinisalaatti ja koukuttavan tuliset kukkakaalinuudelit avaavat uuden ruokakesän! Glorian ruoka & viinin Max 30 min -jutusta löytyvät ohjeet myös mehevään feta-hernepastaan sekä tofutacoihin, jotka päästävät tekijänsä helpolla.
Juhannuksena grillataan rennosti korealais-amerikkalaisen katuruokakokin Roy Choin tyyliin. Herkut ovat Koreaan päin kallellaan: perunasalaatti saa ytyä tulisen umamisesta gochujang-kastikkeesta ja muurikkaletut höystetään kimchillä ruokaisiksi. Grillissä tirisevät korealaiset kanavartaat ja kasvikset, joiden maun salaisuutena on kalbi-marinadi.
Viinin kanssa -jutussa inspiroidutaan puolestaan Australian mauista. Luvassa on niin sur & turf -vartaita, meheviä burgereita kaikilla täytteillä kuin steakhouse-salaattiakin. Herkut maistuvat parhailta paikallisten punaviinien kanssa.
Kansien välistä voi poimia uudet ideat myös uusiin pottuihin, keskikesän lettukesteihin sekä mansikkakakkukahveille.
Tervetuloa kesä!
PS Kiinnostavatko naturalviinit? Käännä ensimmäisenä esiin natuviinipruuvi sivulta 76!