Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Kurkkuburgereita, bbq-sieniä ja kuppipottuja. Kesälaiskan kakkua ja muita raikkaita marjaleivonnaisia. Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu keskikesän ihanille mauille!

Keskikesällä keittiössä juhlivat raikkaat kasvikset. Niistä valmistetaan grilliherkkuja, joita säestävät superhyvät kastikkeet. Kokeile kokonaista kukkakaalia grillissä tai hiillosta purjo pinnaltaan nokiseksi mutta sisältä ihanan meheväksi. Tai taiteile avomaankurkusta avoburgereita ja hellepäivän viileää keittoa.

Eikä heinäkuuta ilman uusia perunoita! Kokeile rentoja hölskyperunoita, makkara-perunarieskoja tai klassikkoruoasta inspiroituneita kylmäsavulohi-kuppipottuja. Myös edellispäivänä keitetyistä perunoista valmistettu lipstikka-perunasalaatti on hitti kesäkeittössä. 

Mustikat, vadelmat, mansikat ja muut marjat löytävät paikkansa ihanista uusista leivonnaisista. Rapsahtavan raikas marenkirulla ihastuttaa päiväkahveilla ja helppo kuningatar-peltipulla maistuu vaikka saunan jälkeen. Kesälaiskalle omistettu marjakakku on puolestaan sekoittamalla valmis uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Viinipruuvissa ovat aiheena portugalilaiset vinho verdet, jotka sopivat täydellisesti kesään. Viinin kanssa -jutusta löytyy puolestaan monta mielenkiintoista italialaista viiniä loman grilliherkkujen seuraan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkullista kesää!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla