
Maailman ympäri 30 minuutissa! Uusin Glorian ruoka & viini tuo arkiruokiin uudet maut maailmalta, tutustuttaa maustekastikkeiden saloihin ja antaa uusia ideoita nopeaan leivontaan.
30 minuuttia! Korkeintaan niin kauan menee thaimaalaisen salaatin, italialaisen pannukalan tai mausteisen harira-keiton valmistukseen. Hetki keittiössä kuljettaa siis makumatkalle aivan toisiin maisemiin.
Uusin Glorian ruoka & viini on täynnä ihania ideoita alkaneeseen syyskauteen. Tutut maustekastikkeet maustavat uunilohen, sienet ja lihapullat ihan uusiksi. Kokonainen kananmunaruoille omistettu juttu tuo pöytään simppelin kananmunapastan, lyoninsalaatin ja brunssillekin sopivat patongit. Paprika taipuu meheviksi arkiherkuiksi ja munakoisosta loihditaan puolestaan ikihyvä baba ganoush.
Viinin kanssa -juttu keskittyy tällä kertaa juuston mehevöittämiin kasvisruokiin ja niille sopiviin viineihin. Uhkean makuinen sienipiirakka pääsee oikeuksiinsa hapokkaan ja ryhdikkään viinin kanssa, kun taas raikas punaviini täydentää lempeän mozzarella-gnocchisalaatin makuja.
Leivontajutussa otetaan puolestaan valmistaikinat haltuun. Tutuista taikinoista valmistuu niin mehevä omenapiirakka, pienet pizzat cacio e pepen mauilla ja sitruunainen pelticroissant, johon tarvitaan vain muutama aines.
Herkullista alkusyksyä!
PS Haaveiletko matkasta Nizzaan? Lehden lopusta löydät osoitteet, jonne kannattaa suunnata.