Glorian ruoka & viini 9/23

Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Mitkä olivat kuluvan vuoden maistuvimmat löydöt marketeista, ilahduttavimmat ravintolaelämykset ja sykähdyttävimmät viinit? Entä keiden ansiosta ruokavuosi on ollut erityinen? Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu vuoden parhaille ruokaelämyksille!

Glorian ruoka & viinin uusi numero listaa vuoden 2023 parhaat ruokaelämykset. Lehdestä voit lukea ihanimmista ravintoloista, kiinnostavimmista markettituotteista ja innostavimmista ruokaihmisistä. Viinien suosikkilista kattaa vuoden parhaat valkoviinit, punaviinit, roseet ja kuohuvat eri hintaluokissa. 

Loppusyksyä juhlistetaan erilaisilla sesonkiherkuilla. Ruusukaalikeitto ja ranskalainen sipulipasta pääsevät ehdottomasti kokeiltavien ruokien joukkoon. Viikonloppuna pöytään nostetaan mehevä paisti herkullisin lisukkein.

Hyvässä seurassa -sarjassa kyläillään Anna Perhon keittiössä. Intohimoiseksi ruokaihmiseksi tunnustautuva toimittaja jakaa ohjeensa upeaan karitsapataan, joka hautuu liedellä mureaksi ihan itsestään. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viinin kanssa -juttu on tällä kertaa omistettu kauden kaloille. Lehden sivuilta voit lukea, minkä viinin seurassa kalapulla-puttanesca tai paistettu lohi pääsee loistamaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raikkaat sitrukset nostetaan nyt myös herkuttelun ytimeen. Satsumat ja greipit saavat nyt seuraa limeteistä ja kumkvateista. Kirpeä sitrussalaatti ja limettinen ambrosiakakku piristävät loppusyksyn ruokalistaa. 

Eikä marraskuuhun voi laskeutua ilman glögikekkereitä, suolaisia piirakoita ja mehevää suklaakakkua. Tästä lehdestä löytyvät nämäkin.

Herkullisia loppusyksyn hetkiä! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla