Kypsä, lämmin broileri kaupan tiskistä auttaa niihin tilanteisiin, kun nälkä on kova mutta aikaa ja viitseliäisyyttä vähän.

Kypsän broilerin suosiollisella avustuksella syntyy vartissa vaikka mitä. Kokeile thaimaalaista keittoa, intialaista paistettua riisiä tai amerikanitalialaista pastaa.

Maukas liemi muutamissa minuuteissa

Keitto, tuo arjen kruunamaton kunkku, pelastaa silloin, kun ei oikein keksi mitään kokattavaa. Thaimaalaishenkisen, punaisella currytahnalla maustetun kookoskeiton pikaversioon käytetään kypsää broileria ja valmiiksi pilkottuja kasviksia.

Jos nälkä ei kolkuttele uhkaavasti kulman takana eli kokkausaikaa on enemmän käytettävissä, niin mikään ei estä pilkkomasta itse kasviksia ja kypsentämään broileria liemessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paistettu riisi intialaiseen tyyliin

Biryani eli mausteiden kanssa keitetty intialainen riisiruoka kypsyy kaikessa rauhassa meheväksi. Vartissa valmis, mutkat suoriksi oikaistu biryanin pikainen serkku syntyy keitetystä, kylmästä riisistä pannulla paistaen ja kaupan valmiilla currytahnalla maustaen. Riisi höystetään grillibroilerilla, kuivatuilla aprikoosiviipaleilla ja rouhituilla manteleilla.

Ruoan kyytipohjaksi voi vielä sekoitella kylmän, jogurttipohjaisen raita-kastikkeen, joka pilkutetaan kurkku- ja tomaattikuutioilla. Ja jos jääkaapin uumenista sattuu löytymään mangochutney tai muu chutneypurkki, se kannattaa ehdottomasti nostaa pöytään ilahduttamaan annosta.


Tuorepasta pelastaa kiireessä

Valkosipulin, voin ja kerman lempeä liitto ei petä koskaan. Varsinkaan, jos sen sekoittelee tuorepastan kastikkeeksi ja viimeistelee annoksen vielä kaupan kypsällä grillibroilerilla. Niistä aineksista sukeutuu arki-illan lohtupasta vartissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla