Margaritadippi on hauska ruoka yhdessä syötäväksi! Kuva: <span class="photographer">Panu Pälviä</span>
Margaritadippi on hauska ruoka yhdessä syötäväksi! Kuva: Panu Pälviä

Nämä kuusi ruokaa on suorastaan pakko jakaa jonkun kanssa - tai ainakin ne maistuvat parhailta, kun niitä syö yhdessä!

Sangria kuohuviinistä

Sangriakannu ja kuohuviinipullo jos mitkä on tehty jaettavaksi. Sangrian uusi versio tehdään (rosee)proseccosta ja ihanista hedelmistä. Tee isompi annos riippuen juojien määrästä!

Katso kuplivan sangrian ohje täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jaettava pizza

Ihanan syntinen dippi on juuri parasta yhdessäsyötävää. Paahdetut leivät ja juusto-tomaattidippi maistuvat yhdessä ihan pizzalle! Ohjeessa dippi tehdään grillissa, mutta grillauskauden ulkopuolella dipin voi tehdä hyvin pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso margaritadipin resepti täältä.

Hauska iltaherkku

Nyhtöleipä on hauska illanistujaisten ruoka tai sopii se vaikkapa kahdestaan tai perheen kesken iltapalana syötäväksikin. Täytä leipä pestolla ja juustolla ja lämmitä uunissa. Valmiista leivästä jokainen nyhtää palasia omalle lautaselleen tai suoraan suuhun.

Nyhtöleivän ohje löytyy täältä.

Helppo juustofondue

Fondue on jaettavien ruokien kuninkaallisia. Maailman helpoin ”fondue” syntyy ranskalaisesta, raakamaidosta tehdystä Vacherin Mont d’Orista. Juustokiekko lämmitetään omassa rasiassaan. Pehmeästi valuvaan, aromaattiseen juustosulaan dipataan leipäpaloja, perunoita ja suolakurkkuja.

Mont d’Or -fonduen ohjeen löydät täältä.

Jaettu rikoskumppanuus

Suorastaan rikollisen makea S'mores nachos -pannu valmistuu vaahtokarkeista, suklaasta ja kekseistä. Tämä pläjäys sai makeaa mahan täydeltä rakastavan toimittajammekin haukkomaan henkeään - ja tämä imelyys tosiaankin kannattaa jakaa sopivan "rikoskumppanin" kanssa.

S'mores nachos -pannun resepti löytyy täältä.

Kuin sisarukset

Bostonkakkua on hauska syödä yhdessä, kun vieri vieressä olevista "sisarpullista" napataan omat suupalat. Perinteinen boston saa päivityksen, kun uumeniin sipaistaan aprikoosihilloa ja reilusti sulaa suklaata. Nekin ovat parhaimmillaan jaettuina!

Suklaabostonin reseptin löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla