Kuuma keitto on talviruokaa parhaimmillaan. Poimimme viisi soppareseptiä, jotka lämmittävät ihanasti!

Porkkanakeitto jossa on potkua

Tämän porkkanakeiton maussa on potkua. Porkkanoiden kaveriksi on silputtu sipulia, valkosipulia ja chiliä. Maapähkinävoi ja loraus kookoskermaa pehmentävät makua. Viime silaus syntyy yrteistä. Saksi joukkoon reilusti minttua, basilikaa ja korianteria.

Tästä löydät porkkana-maapähkinäkeiton ohjeen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Klassikon uusi maku

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä venäläinen klassikko on tällä kertaa haudutettu vegenä. Joukossa on reilusti punajuuria, kaalia, porkkanoita ja selleriä. Kikherneet tuovat ruokaisuutta ja luonnonjogurtti, jonka mausteeksi on sekoitettu vihreää harissatahnaa, rutkasti makua.

Tästä löydät borssikeiton ohjeen.

Täydellinen lohisoppa

Samettisen lohisopan juju on itsetehty kalaliemi ja kerma, joka lisätään liemeen pehmeäksi vaahdotettuna. Lohi kypsyy lämpimässä liemessä meheväksi, älä siis keitä kalaa.

Tästä löydät lohikeiton ohjeen.

Mausteinen makkarakeitto

Tämä pikainen makkarakeitto syntyy mausteisista chorizoista. Lisää liemen joukkoon papuja ja savoijinkaalia, lehtikaalikin sopii keiton makuun loistavasti. Makkarakeiton viimeistelee yrttiöljy persiljasta ja basilikasta.

Tästä löydät portugalilaisen papukeiton ohjeen.

Raikas lihapullakeitto

Ai, että kun hyvää! Tomaattipohjaisen keiton liemessä on myskikurpitsaa, sipulia ja pastaa. Pallerot keitossa ovat broilerinjauhelihasta pyöräytettyjä lihapullia, joiden maku on terästetty sitruunalla.

Tästä löydät sisilialaisen lihapullakeiton ohjeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla