Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Kuumimmat ruoka- ja juomatrendit, uunilohitacot, sisarussämpylät ja makea veriappelsiinirisotto. Uusi Glorian ruoka & viini saa talven maistumaan! 

Vuoden ensimmäinen Glorian ruoka & viini -lehti on täynnä lämmittäviä talviruokia. 

Tammikuun aloittaa muhkea tacofiesta. Itse tehtyjen pehmeiden tortillojen päälle kasataan chipotle-broileria, paistettuja osterivinokkaita tai maissipaneroitua haukea sekä aitoon meksikolaistyyliin valmistettuja kastikkeita. Mukaan kemuihin pääsee myös lehden kansiherkku, sillä uunilohi tarjoillaan tällä kertaa pehmeästä tacokuoresta sitrussalsan ja limettisen kaalisalaatin kanssa.  

Eikä talvea ilman sesongin ykkösaineksia, madetta ja veriappelsiineja. Ne sopivat vaikka samalle aterialle, kun uunimateen jälkiruokana maistuvat uunin jälkilämmössä paahtuneet mausteiset veriappelsiinit.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Talvisen leivontajutun aiheena ovat sämpylät. Taikina paistetaan nyt pehmoisiksi sisarussämpylöiksi, jotka saavat ja joiden kuuluukin kasvaa uunissa yhteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Entä mitkä ovat kuumimmat ruokatrendit juuri nyt? Mitä viiniuutuuksia kannattaa poimia kokeiluun?

Nämä alkaneen vuoden helmet löytyvät myös lehden sivuilta. Herkullisia lukuhetkiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla