Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Tuore Glorian ruoka & viini on nyt kaupoissa! Kokkaisiko ensin omena-siiderikanaa, savuisia halloumitacoja vai pitkään haudutettua bolognesea?

Glorian ruoka & viinin uusi numero juhlistaa runsasta omenasyksyä ja sieniä. Kastikekoulussa keitetään hollandaise ja muut suosikkisoosit ja etsitään niille viinit, joiden kanssa syntyy samettisin makuliitto. Jauhopeukaloille on tajolla upean suklaakakun lisäksi reseptit rapeisiin sämpylöihin ja superhelppoon toffee-omenapiirakkaan. Kansainvälisiä makuja löytyy rakastetun bolognesekastikkeen versioista – kokeile tehdä bolognese vaihteeksi tutun nauta-sikajauhelihan sijaan broilerista, tofusta tai raakamakkaramurusta.

Suuressa viinitestissä maistellaan Espanjan valkoviinejä, ja ravintolasivuilla tehdään makuseikkailu huippuravintoloihin Rovaniemellä ja Joensuussa sekä kerrotaan suomalaisista ravintoloista, jotka on perustettu hiljaisille pientaloalueille. Lisäksi lehdessä vieraillaan Bromarvin saaristokylässä sijaitsevalla tomaattitarhalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla