Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Dijonin kanaa, sieni-cheddarleipiä ja mäiskyruusukaaleja... Uusi Glorian ruoka & viini tuo keittiöön syksyn herkullisimmat maut!

Uusi Glorian ruoka & viini -lehti on täynnä syksyn muhkeita makuja. Uuni kuumennetaan Dijonin kanalle, kauden parhaille piirakoille ja fetan kanssa paahtuville ruusukaaleille. Etätyöläisen nopeaksi lounaaksi sopii helppo punajuurikeitto tai okonomiyaki-munakkaat, jotka saavat mehevyytensä porkkanasta.  

Lehdestä voi lukea, mitkä ruokailmiöt koukuttivat tänä vuonna, mikä onkaan vuoden 2020 ehdoton hittiruoka ja kuinka vihersalaatti teki paluun kotikeittiöihin. Entä mitkä 12 uutta markettituotetta kannattaa bongata kaupasta juuri nyt?

Vuoden parhaat, loistavan hinta-laatusuhteen viinit on listattu juuri sopivasti alkavaan juhlakauteen. Kalaruoan ystävä löytää lehdestä vinkit valkoviineihin, jotka sopivat graavisiian ja höyrytettyjen kalarulllien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuhti lukupaketti esittelee myös ravintolat ja tekijät, jotka saavat elämän maistumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makeaksi lopuksi maistuu pala balilaista banaanikakkua. Herkullisia lukuhetkiä!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla