Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Pian se on täällä: joulu! Tänä vuonna valmistetaan jouluista juustokakkua, sinapilla kuorrutettua nyhtöpossua ja uudenmakuisia laatikoita.

Vietitpä joulua kaksin tai vähän isommalla porukalla, löydät juuri ilmestyneestä Glorian ruoka & viinistä vinkit ja reseptit juhlaa varten. 

Joulukinkku saa haastajan sinapilla kuorrutetusta nyhtöpossusta, joka tarjotaan glögi-kermakastikkeen kanssa. Mukana on myös uusia ideoita joulun kalapöytään sekä kasvislaatikoihin. Jauhopeukalolle on sekä makeita että suolaisia herkkuja – esimerkiksi lehden kannessa komeileva hedelmäinen appelsiini-juustokakku ja piparjuurikermalla ja savulohella lastattu saaristolaispeltileipä. Jouluruokien lisäksi kokataan pikakeittoja ja herkkuja taateleista.

Lehdestä löytyy myös vinkkejä ruokalahjoihin, jotka vievät Italian pastataivaaseen, Suomen metsiin, Japanin katukeittiöihin ja Ranskan maaseudulle. Viinitestissä ovat tällä kertaa crémantit eli kohtuuhintaiset vaihtoehdot samppanjalle. Lehti on kaupoissa nyt!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla