Saariston voileipäkakkua, varhaiskaali-gnocchipeltiä ja raparperikauraa. Ihania kakkuja ja kuplivaa. Villivihanneksia. Uusi Glorian ruoka & viini kattaa pöytään kevään!

Uusi Glorian ruoka & viini on täynnä kevään makuja.

Villiyrteistä kiinnostunut voi opetella tunnistamaan viisi villivihannesta ja kokkaamaan niistä ihanan simppeleitä kevätruokia. Jos yksi päivä vierähtää yrttiretkellä, toinen vietetään puolestaan nuotioherkkujen äärellä metsässä. Lisäksi käydään visiitillä sauvolaisella parsatilalla.

Varhaiskaalista nautitaan rapean kaali-katkarapuslaw'n muodossa ja sellaisenaan grillattuna. Arkena maistuvat kaali-gnocchipelti ja kasarissa kypsennetty varhaiskaalilaatikko.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Eikä kevättä ilman kuplia! Tällä kertaa korkataan parhaat pienet samppanjat ja kesäiset roseet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kevään juhla-ateria kippistellään alkuun raparperi-seljankukkakuohuvalla. Neljälle suunniteltu neljän ruokalajin illallinen sopii niin vappuun kuin äitienpäivään.

Valmistujaisia varten voit poimia lehdestä täydellisen voileipäkakun kaavan ja kaksi ihanaa ohjetta klassikkoherkkuun. Kauden juhlissa maistuvat myös juustokakut tai kahvilla maustetut ikisuosikit, boston-, marenki ja mutakakku.

Ihanaa ja herkullista kevättä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla