Grillattua gazpachosalaattia, raparperi-cevichea ja voikukkakakkua. Uusi Glorian ruoka ja viini tuo pöytään kesän maut!

Uusi Glorian ruoka & viini -lehti on täynnä alkukesän ihania makuja.

Grillissä paahdetaan nyt raparperi-broilerivartaita, täytettyjä grillipaprikoita ja fetasalaattia. Espanjalaisessa grillijuhlassa eli parilladassa herkutellaan gazpachosalaatilla, ravuilla ja mojo-kastikkeella.

Entä kuinka flank steak kannattikaan valmistaa? Mikä olikaan secreto? Täydellisten pihvinpaisto-ohjeiden lisäksi pihvingrillaajan jutusta löytyy kastike joka makuun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Grilliherkkujen kanssa maistuvat katalonian alueen punaviinit. Niiden lisäksi lehdestä löytyvät suositukset pieniin kesävalkkareihin sekä ohjeet viilentäviin lomadrinkkeihin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikä kesää ilman raparperiherkkuja. Kirpeät varret katkotaan nyt cevicheen, piirakkaan, kakkuun ja kompottiin.

Kesän todellinen yllättäjä on voikukka. Kokeilemalla paistettuja voikukanlehtiä tai voikukka-abrosiakakkua voi huomata, että puutarhurin painajainen onkin verraton vihannes.

Herkullista kesää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla