Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Feta-mansikkapiirakkaa, kahden kaalin kääryleitä, kukkakaalitacoja ja kesäkurpitsa-ricottapiirasta... Satokauden innostavin lehti on ilmestynyt!

Vuoden hehkein aika kokkaamiseen on käsillä. Elokuun Glorian ruoka & viini -lehdessä kokataan puolen tunnin herkkuja kesätorin aineksista ja leivotaan satokauden mehevimmät suolaiset piirakat. Kasviksista keitellään hilloja ja soseutetaan tahnoja, jotka sopivat kastikkeeksi, lisukkeeksi ja leivän päälle. Mustaherukoita käytetään niin pastaan kuin kääretorttuun.

Keittiössä risteillään Välimerellä saarelta toiselle ja kannetaan pöytään niiden parhaat maut. Lisäksi kokataan fetasta kaikkea aina pääruoasta jälkiruokaan! 

Lehdestä löydät myös suositukset parhaista arkiviineistä ja sieniruoille sopivista valkkareista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onnellista syyskauden alkua kaikille hyvän ruuan ystäville! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla