Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Sherry-suppilovahverokeittoa, maa-artisokkaohrattoa, nutellababkaa... Juuri ilmestynyt Glorian ruoka & viini on pullollaan syksyisiä herkkuja.

Mitkä ovat vuoden parhaat ravintolat, viinit ja markettilöydöt? Mistä saa viiden tähden sushia, mikä on Suomen himotuin croissant? Uunituoreessa Glorian ruoka & viinissä tehdään katsaus ruokavuoteen 2021 ja nostetaan esiin vuoden parhaat tekijät ja ilmiöt.

Lehden sivuilta löytyy paljon muutakin, muun muassa uudenlaisia korvapuusteja ja kierrepullia. Viinin kanssa -sarjassa on tällä kertaa aasialaisia ruokia – kuten vietnamilaista lihapataa, intialaista voikanaa eli butter chickeniä ja korealaisia tofunuudeleita – täydellisine viinipareineen.

Jos haluaa ruoan pöytään nopeasti, voi kokeilla mahtavia karitsapihvejä tai meheviä kurpitsaleipiä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lehdessä kerrotaan myös Suomen suurimman chilitilan tarina ja tutustutaan chililajikkeiden kiinnostavaan kirjoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkullisia lukuhetkiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla