Feta ja uuden sadon kasvikset pehmenevät uunissa puolessa tunnissa herkullisiksi. Pinaatin vitamiinit pysyvät tallessa, kun sen lisää vuokaan vasta lopuksi.
Feta ja uuden sadon kasvikset pehmenevät uunissa puolessa tunnissa herkullisiksi. Pinaatin vitamiinit pysyvät tallessa, kun sen lisää vuokaan vasta lopuksi.
Näiden helppojen arkiruokien toimivuus perustuu siihen, kuinka maukkaaksi ja pehmeäksi fetajuusto paistuu uunissa puolessa tunnissa. 

Uunifetapasta on pelastanut monelta kuumeiselta pohdinnalta, mitä tänään syötäisiin. Versioita pastasta on monia, mutta niiden kaikkien herkullisuus perustuu siihen, kuinka maukkaaksi fetajuusto paistuu uunissa puolessa tunnissa. Juuri muuta kastiketta ei tarvita.

Eikä uunifetaa kannata jättää pelkkiin pasta-annoksiin. Se maistuu mainiosti perunan tai leivän kanssa sekä salaateissa.

  1. Mehevä pasta-annos ei todellakaan kaipaa lihaa, kun se pursuaa satokauden kasviksia ja yrttejä sekä pehmeäksi paistettua fetaa.
  2. Superherkku fetapasta muuntuu syksyn sesonkiin kurpitsan avulla. Jos kaipaat vaihtelua, lisää mukaan chiliä tai viimeistele pasta balsamicosiirapilla sitruunan sijaan.
  3. Suosittu pasta inspiroi kokeilemaan myös suolaisen fetan ja pikkuperunoiden yhdistelmää. Kaksikko toimii mainiosti yhdessä!
  4. Makeansuolaisen lounassalaatin juju on uunivuokaan valunut raparperi-hunajaliemi. Se toimii lämpimänä salaatinkastikkeena. Reseptin voi kokata myös pakastetusta raparperista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla