Lukaise läpi Sopan vinkit ja nauti täysillä ainutlaatuisesta kattauksesta.

Taste of Helsinki tarjoaa hyvän ruoan ja juoman ystäville kesän parhaan picnicin.  Lukaise läpi Soppa 365:n vinkit ja nauti täysillä ainutlaatuisesta kattauksesta. Pidä muutkin ajantasalla ja kerro kuulumisesi sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia #ToH2014.

  1. Markoilla maha täyteen. Festivaalin valuuttana toimii markka. Yksi euro vastaa yhtä markkaa. Markkoja voi vaihtaa Amex-markkapankissa tai kiertäviltä markanvaihtajilta. Niitä ei voi vaihtaa takaisin, mutta käyttämättömät markat voi lahjoittaa Uusi Lastensairaala 2017-hankkeelle.
  2. Tarvitsemasi markkamäärä riippuu siitä, paljonko aiot syödä ja juoda. Maisteluannokset maksavat viidestä kuuteen markkaa. Jos syöt kolme ruokalajia ja juot niiden kanssa kaksi lasia viiniä, tarvitset noin 25 markkaa. Keskimäärin Taste of Helsinki -vieraat käyttävät tapahtumassa noin 40 markkaa.
  3. Ravintoloita on 11 ja erilaisia annoksia yhteensä 36. Jokainen ravintola tarjoaa alku- pää- ja jälkiruoan. Voit sukkuloida ravintolasta toiseen ja yhdistellä itsellesi sopivan menun. Tutustu etukäteen tarjontaan täältä helpottaaksesi valinnanvaikeutta paikan päällä.
  4. Ota kaikki irti tapahtumasta. Huippuravintoloiden lisäksi festivaalialueella on tarjolla muutakin nähtävää ja maisteltavaa. Ilmoittaudu mukaan työpajoihin, tutustu näytteilleasettajien herkkuihin ja nauti kokkausnäytöksistä. Vieraile samppanjalla Taittinger Champagne Barissa, maistele viinejä Viinipaviljongissa, sammuta olutjano Kukko Barissa tai anna kahvihampaan kolotukselle kyytiä Pauligin kahveilla.
  5. Tule paikalle nälkäisenä”, vinkkaa festivaalijärjestäjä Barry MacNamara.
Tapahtuma-alueen kartta

 

Soppa 365 on Taste of Helsingin mediayhteistyökumppani.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla