Kas näin höylääntyy avokado!

Ehditkö jo kuvitella, että kaikki avokadokikat on nähty. Jos olet kokeillut sheivattua avokadoa, olit oikeassa. Jos et, tartu kuorimaveitseen ja lähes kypsään avokadoon!

Sheivattu avokado, eli kuorimaveitsellä ohueksi leikattu avokado, on loistava tapa käsitellä lähes kypsää avokadoa. Tilanne on nimittäin monille tuttu: avokadohimo on kova, mutta hedelmä olisi valmis vasta huomenna. Ratkaisu on siis höylääminen. Kuorimaveitsi käy hyvin työkaluksi. Valmiit siivut voi koota paahtoleivälle, pizzan päälle, salaattiin tai koristamaan smoothie-kulhoa. Päälle rutistus sitruunaa ja mauksi vähän suolaa!

Videolla avokado on aivan kypsä, mutta myös sen höylääminen onnistui silti. Jos siis kaipaat vaihtoehtoja iän ikuisille kuutioille, toimii höylääminen myös tähän tarpeeseen. Raaempi avokado rullaantuu nätisti, kuten Instagramiin kuvan julkaissut Fooddeco osoittaa.

https://www.instagram.com/p/BCdLbFWEort/?taken-by=fooddeco

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sheivattu avokado toimii esimerkiksi tässä salaatissa kivasti puolikkaiden avokadon sijasta. Myös viherpizza nousee uudelle tasolle sheivatulla avokadolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla