Leea on onnellinen (ja hieman hämmentynyt) voittaja!
Leea on onnellinen (ja hieman hämmentynyt) voittaja!

Onnekas voittaja lähti heti shoppailemaan.

Järjestimme marras-joulukuussa kilpailun, jossa Soppa365:n uutiskirjeen tilaajien kesken arvottiin huikea palkinto:  tuhannen euron lahjakortti voittajan valitsemaan ruokakauppaan. Palkinto arvottiin 13.12.2016 ja onnetar suosi vantaalaista Leea Winteriä. Luovutimme lahjakortin Leealle vantaalaisessa kauppakeskuksessa keskiviikkona.

Soppa365:n brändistrategi Venla Männistö luovutti voittajan valitseman Citymarketin lahjakortin Leea Winterille.

Soitimme Leealle iloisen puhelun heti arvonnan jälkeen ja tavoitimme hänet - mistäpä muualta - kuin ruokakaupasta. Leea on kahden pienen lapsen äiti ja tällä hetkellä äitiysvapaalla, joten ruokaostoksilla käydään lähes päivittäin. Voitosta häkeltynyt Leea kertoo unohtaneensa puhelun jälkeen puolet ostoksista, joten palkinnonluovutusreissulle hän on varautunut vanhalla kunnon ostoslistalla. Tarkoituksena oli aluksi hankkia päivän ruokatarpeet ja miettiä rauhassa sen jälkeen, mitä kaikkia herkkuja lahjakortilla jouluksi ostetaan.

"Nyt ei tarvitse vähään aikaan tuijottaa hintalappuja", Leea totesi kaupassa.

"Teemme usein lasten suosikkeja, kuten pastaa, pinaattikeittoa ja lihapullia. Katson ahkerasti reseptejä Soppa365:stä", Leea kertoi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Leea kertoi myös olevansa innokas kokkaaja ja kiinnostuneensa muun muassa luomutuotteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Lahjakortilla ostan ehkä enemmän luomua, kuten luomulihaa, jota en raaski niin usein muuten ostaa. Saatamme myös syödä jouluna vähän tavallista paremmin ilman, että tarvitsee etsiä tarjouksia", Leea kertoo.

Soppa365 onnittelee lämpimästi voittajaa ja toivottaa hänelle sekä kaikille kilpailuun osallistuneille hyvää ja rauhallista joulua!

P.S. Uutiskirjeemme voi edelleen tilata, vaikka kilpailu on päättynyt. Saat kerran viikossa sähköpostiisi ilmaiseksi parhaat vinkit ja reseptit arkeen ja juhlaan.

TILAA SOPPA365:N MAKSUTON UUTISKIRJE TÄSTÄ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla