Kaija Koo kertoo oman päivänsä illallisella Vain elämää -tähdille kuuluisan snapsin historiasta.

Kaija Koon illallinen Vain elämää- sarjassa polkaistaan käyntiin skoolaamalla Marskin ryypyllä.

”Se on ryyppy, minkä otan mielelläni, kun minulla on illalliset. Se on juhlallinen, herättää ja maistuu hyvältä! Se täytetään piripintaan, koska ymmärsin, että Marski vähän mittasi miehen mittaa sillä, pysyikö lasi kädessä. Snapsista ei saa tipauttaa juomaa”, Kaija Koo kertoo.

Ruoaksi Vain elämää -tähdille tarjoillaan teriyakikuhaa ja kasviswokkia sekä salaatti uusista perunoista. Jälkkärinä herkutellaan lakritsicremellä koristellulla raparperifinancierilla ja kirsikkaliköörikonvehdeilla.

Katso Kaija Koon teriyakikuhan ohje tästä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan konserniin.

Juha Tapio rakastaa Italiaa, ja se näkyy myös hänen Vain elämää -päivänsä illallispöydässä.

”Italia on mulle rakas paikka, johon aina palaan ja suorastaan ikävöin, ihan vaan siksi, että haluan mennä sinne syömään ja juomaan. Se on sellainen aistihavaintojen kehto, että halusin tarjota ystävilleni italialaisen illallisen”, Juha Tapio perustelee illallisvalintojaan. Vain elämää -tähdet nauttivat Tapion päivänä pasta arrabiataa, gratinoituja simpukoita, parmankinkkua, tomaatti-mozzarellasalaattia, yrttimarinoitua artisokkaa sekä rosmariinifocacciaa. Herkkujen kanssa tarjottiin Amarone-punaviiniä.

Katso Juha Tapion pasta arrabiatan ohje tästä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Nelonen ja Soppa365 ovat osa samaa konsernia.

Toni Wirtasen ehdotonta lempiruokaa on kala.

Toni Wirtasen päivänä Vain elämää - artistit pääsivät nauttimaan lähiruoasta. Illallisen menu koostuu paistetusta ahvenesta, perunamuussista, ruskistetusta sitruuna-tillivoista ja kasvispikkelssistä. ”Meikäläisen lempiruokaa!” rokkari myhäilee. Jälkiruoaksi tarjoillaan lettuja, mansikoita, hilloa ja kermavaahtoa. Nostalginen meininki, siis.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen ja Soppa365 ovat osa samaa konsernia.