Itse tehty teriyakikastike viimeistelee näyttävät kuharullat.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1 h
Keskivaikea
Kaija Koon teriyakikuha
Ainesosat
4
nahatonta kuhafileetä
Teriyaki-marinadi
2
dl
vähäsuolaista soijaa
1
dl
miriniä
1
dl
sakea
80
g
ruokosokeria
3
murskattua valkosipulinkynttä
pala inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna
2
rkl
seesamiöljyä
Vaiheet
- Mittaa marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua kokoon, niin että jäljelle jää noin puolet.
Siivilöi ja jäähdytä marinadi. - Leikkaa nahaton kuhafilee pitkittäin puoliksi ja leikkaa myös ruodot pois. Marinoi kuhafileitä teriyakissa noin puoli tuntia, kääri sitten kalat rullalle ja kiinnitä hammastikulla.
- Grillaa kalarullat grillissä tai uunissa ja valele vielä kypsennyksen jälkeen marinadilla. Tarjoa teriyakikuha esimerkiksi kirkkaan perunasalaatin tai kasviswokin kanssa.