
Kunnon puska korianteria ja rutkasti limeä. Makumatka Meksikoon voi alkaa.
Meksikolainen kuhaceviche
Ainekset
Työvaiheet
- Poista kalafileestä mahdolliset ruodot ja kuutioi filee pieneksi. Siirrä kalakuutiot kulhoon.
- Purista limeteistä mehu ja lisää se kalakuutioiden päälle. Siirrä kalakuutiot peitettynä jääkaappiin 3–4 tunniksi. Kääntele kalaa muutaman kerran marinoinnin aikana.
- Halkaise chili ja poista siitä siemenet. Halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Kuutioi tomaatit hienoksi. Silppua korianteri. Kuori ja silppua sipuli hienoksi.
- Yhdistä valutettuihin kalakuutioihin muut ainekset. Kuori avokado ja poista sitä kivi. Kuutioi avokado ja lisää se cevichen päälle koristeeksi.
- Tarjoa ceviche tortillasipsien kanssa.
Ceviche on kyllä perulainen ruoka.