Vain elämää -ohjelmassa Chisun päivänä syödään tähden lempiruokia, ja Chisu kuvaileekin lounaan menua "fantastiseksi". Katso reseptit!

Vain elämää -ohjelmassa Hirvensalmen Satulinnassa on laulaja, lauluntekijä Chisun päivä. Chisu kertoo rakastavansa hampurilaisia ja ranskalaisia erityisesti keikkamatkoilla, joten niitä saadaan myös Satulinnassa lounaaksi. Ruoat tähdille valmisti kokki Roope Rask.

Vähän paremmat burgerit

Lounaaksi Chisun päivänä syödään luksushampurilaisia, joiden liha jauhetaan itse. Lisukkeena on nokkomajoneesia ja maalaisranskalaisia.

Hampurilaisten, majoneesin ja ranskalaisten reseptin löydät täältä.

Kalaa ja simpukoita

Illallisella pöydässä on muun muassa valkoviinissä keitettyjä sinisimpukoita, kalaa ja fenkolia sekä crème brûlée.

Valkoviinissä haudutettujen simpukoiden ohjeen löydät täältä.

Tämän kauden Vain elämää -sarjan tähdet ovat Chisun lisäksi Lauri Tähkä, Mikael Gabriel, Hector, Suvi Teräsniska, Anna Puu ja Mikko Kuustonen.

Lauri Tähkän päivän reseptit löytyvät täältä.

Täältä löydät Vain elämää -keittokirjan ja kaikki reseptit.

Kaikki kuvat: Jussi Hellsten

Vain elämää esitetään Nelosella perjantaisin klo 20.

Kaija Koo kertoo oman päivänsä illallisella Vain elämää -tähdille kuuluisan snapsin historiasta.

Kaija Koon illallinen Vain elämää- sarjassa polkaistaan käyntiin skoolaamalla Marskin ryypyllä.

”Se on ryyppy, minkä otan mielelläni, kun minulla on illalliset. Se on juhlallinen, herättää ja maistuu hyvältä! Se täytetään piripintaan, koska ymmärsin, että Marski vähän mittasi miehen mittaa sillä, pysyikö lasi kädessä. Snapsista ei saa tipauttaa juomaa”, Kaija Koo kertoo.

Ruoaksi Vain elämää -tähdille tarjoillaan teriyakikuhaa ja kasviswokkia sekä salaatti uusista perunoista. Jälkkärinä herkutellaan lakritsicremellä koristellulla raparperifinancierilla ja kirsikkaliköörikonvehdeilla.

Katso Kaija Koon teriyakikuhan ohje tästä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan konserniin.

Juha Tapio rakastaa Italiaa, ja se näkyy myös hänen Vain elämää -päivänsä illallispöydässä.

”Italia on mulle rakas paikka, johon aina palaan ja suorastaan ikävöin, ihan vaan siksi, että haluan mennä sinne syömään ja juomaan. Se on sellainen aistihavaintojen kehto, että halusin tarjota ystävilleni italialaisen illallisen”, Juha Tapio perustelee illallisvalintojaan. Vain elämää -tähdet nauttivat Tapion päivänä pasta arrabiataa, gratinoituja simpukoita, parmankinkkua, tomaatti-mozzarellasalaattia, yrttimarinoitua artisokkaa sekä rosmariinifocacciaa. Herkkujen kanssa tarjottiin Amarone-punaviiniä.

Katso Juha Tapion pasta arrabiatan ohje tästä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Nelonen ja Soppa365 ovat osa samaa konsernia.