Kuva: Jussi Hellsten

Vain elämää -ohjelmassa Laurin Tähkän päivänä syödään artistin omilla resepteillä tehtyä ruokaa. Lauri tarjoaa muun muassa sienirisottoa ja jälkiruokaa, joka on nimetty tyttären mukaan. Katso ruokien reseptit!

Vain elämää -ohjelmassa Hirvensalmen Satulinnassa on Lauri Tähkän päivä. Kokiksikin kouluttautunut Tähkä on intohimoinen ruokaihminen ja sienestäjä. Hän on julkaissut viime vuonna oman Hellannupit kaakkoon -keittokirjan, josta hänen Vain elämää -päivänsä ruokien reseptit ovat peräisin. Ruoat valmisti Satulinnassa kokki Roope Rask.

Lounaaksi sipulikeittoa

Lounaspöydässä Lauri tarjoaa paikallisia kaloja ja niiden seuraksi kolmen sipulin keittoa, jonka reseptin löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Illallisella Lempotoisen tattirisotto

Lauri on innokas sienestäjä ja pitää myös risotoista. Muut Vain elämää -tähdet saivat maistaa Laurin kehittämää "Lempotoisen tattirisottoa". Tattirisoton ohje löytyy täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttären mukaan nimetty jälkkäri

Pavlova on Laurin ja hänen tyttäriensä herkkua ja tämä jälkiruoka onkin nimetty nuorimman tyttären mukaan, jonka toinen nimi on Merike. Meriken pavlovan ohje löytyy täältä.

Tämän kauden Vain elämää -sarjan tähdet ovat Lauri Tähkän lisäksi Mikael Gabriel, Chisu, Hector, Suvi Teräsniska, Anna Puu ja Mikko Kuustonen.

Kaikki kuvat: Jussi Hellsten

Vain elämää esitetään Nelosella perjantaisin klo 20..

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla