Kuva: Jussi Hellsten

Suvi Teräsniskan päivänä Vain elämää -ohjelmassa herkutellaan hyvin perinteisillä suomalaisilla ruuilla. Katso reseptit tästä!

Suvi Teräsniskan päivänä Vain elämää -ohjelmassa herkutellaan muun muassa Suvin mummon rieskalla, jonka ohje on sukusalaisuus. Hirvensalmen Satulinnassa syödään Suvin lauluja kuunnellessa myös artistin häissä tarjottua hirvikäristystä. Ruoat tähdille valmistaa kokki Roope Rask.

Lounaalla lohikeittoa

Lounaalla Suvin pöydässä on perinteisiä suomalaisia ruokia ja raaka-aineita. Pääruokana on lohikeitto ja lisukkeena mummon rieskaa sekä punajuuriohraa ja metsäsienisalaattia. Erikoisin ruokalaji on kahvilla marinoitu leipäjuusto, joka juontaa juurensa siitä, että Suvi tykkää kastaa leipäjuustoa kahviin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lohikeiton resepti löytyy täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Punajuuriohran ohje on tässä.

Metsäsienisalaatin voit tehdä tällä ohjeella.

Kahvimarinoidun leipäjuuston ohjeen löydät täältä.

Illalliseksi häistä tuttu ruoka

Suvin omissa häissä tarjottiin hirvikäristystä, joka oli osalle vieraista jopa eksoottinen kokemus. Nyt tätä ruokaa syödään myös Suvin päivän illallisella Vain elämää -ohjelmassa.

Hirvikäristyksen ohje löytyy täältä.

Tämän kauden Vain elämää -sarjan tähdet ovat Suvi Teräsniskan lisäksi Mikael Gabriel, Hector, Lauri Tähkä, Chisu, Anna Puu ja Mikko Kuustonen.

Hectorin päivän reseptit löytyvät täältä.

Lauri Tähkän päivän reseptit löytyvät täältä.

Chisun päivän reseptit löytyvät täältä.

Mikael Gabrielin päivän reseptit löydät täältä.

Täältä löydät Vain elämää -keittokirjan ja kaikki reseptit.

Kaikki kuvat: Jussi Hellsten

Vain elämää esitetään Nelosella perjantaisin klo 20.

Sisältö jatkuu mainoksen alla