Vain elämää -sarjassa herkutellaan Petran päivän lounaalla klassisilla italilaisilla ruokalajeilla.

Petra Garganon aviomiehen juuret ovat Italiasta. Miehensä ansiosta artisti on oppinut rakastamaan pizzoja, pastoja ja muita Italian herkkuja. Etukäteen julkaistulla videolla Petra kertoo, että heidän lapsensa syntymään asti aviomies vastasikin kotona ruuanlaitosta. Edelleen mies hemmottelee perhettään erilaisilla ihanilla perinneruuilla.

Erityisen lähellä Petran sydäntä ovat merenelävät. Niitä hänen on saatava aina, kun perhe matkustaa Italiassa. 

Siksi onkin luontevaa, että Petra valitsi italialaisia ruokia myös oman Vain elämää -päivänsä lounaalle. Aluksi nautittiin carpacciota, pääruoaksi on frutti di mare -pastaa ja jälkiruoaksi herkutellaan greippi-pannacottalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso ohje carpaccioon täältä ja mereneläväpastaan täältä. Ei kun nauttimaan!

Vain elämää Nelosella torstaisin ja perjantaisin klo 20. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla