Artisti jatkaa Vain elämää-ohjelman illallisella italialaista teemaa.

Jo lounaalla kävi selväksi, mikä on Petra Garganon suuri ruokarakkaus: Italia. Samaa teemaa hän jatkoi myös oman päivänsä illallisella. Alkuruokana oli klassinen tomaatti-mozzarellasalaatti, ja pääruuaksi saltimboccaa ja sienirisottoa. Lopuksi herkuteltiin tiramisulla. Jälkkäri oli niin hyvää, että muut artistit antoivat sille spontaanit suosionosoitukset. 

Petra kertoo, että hänen aviomiehensä tekee maailman parasta risottoa. Itse hän ei saa siitä yhtä makoisaa. Haastamme sinut, lukija, kuitenkin kokeilemaan tämän ohjeen avulla (ja voimme luvata, että lopputulos on makoisa!). Tomaatti-mozzarellasalaatin ohjeen taas löydät täältä, ja huippukokin kehittelemän tiramisun täältä. Saa taputtaa kotonakin!

Vain elämää Nelosella torstaisin ja perjantaisin klo 20. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla