Kahdeksas tuotantokausi alkaa tänään, ja Dannyn päivän illallisella nautitaan herkullisia aasialaisia makuja.

”Ihana tuoksu”, Terhi Kokkonen sanoo heti herkkuja notkuvan pöydän ääreen saapuessaan.

”Mitä settiä taas täällä”, entinen kokki Kasmir ihastelee.

Danny kertoo illallisen ruokalistan, joka sisältää lohta soijalla ja seesaminsiemenillä, som-tum-papaija-salaattia, kanacurrya, paistettua riisiä ja nuudelia sekä kananmunia hapanimeläkastikkeessa. Katso seesami-soijalohen ohje täältä.

”Toivon, että tämä sopii meille tänä iltana!” Danny sanoo ja nostaa uusien ystäviensä kanssa maljan ensimmäiselle Vain elämää -päivälle. Uusi herkullinen kausi alkaa tästä!

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin.
Soppa365 on Vain elämää -sarjan yhteistyökumppani ja samaa konsernia Nelosen kanssa.

Arttu Wiskarin Vain elämää -illallisella nautitaan runsas ja täyttävä ateria, jossa on huomioitu myös erikoisruokavaliot.

Lihansyöjät nauttivat sekä upeita entrecôte-pihvejä sekä ankanmaksaterriiniä. Tarjolla on myös turskaa vihannespetillä sekä vegevaihtoehdoksi muun muassa avokadotomaattisalaattia.

”Tyypillisiä suomalaisia kotiruokia”, Danny naurattaa muita notkuvan herkkupöydän ääressä.

Löydät reseptin Artun dry aged entrecôte-pihveihin ja grillivihanneksiin tästä.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Soppa365 ja Nelonen kuuluvat samaan konserniin.

Terhin lounaalla herkuteltiin suomalaisklassikon ranskalaisversiolla.

Torstaina Terhin lounaalla pöytään kannetaan kattava lajitelma bruchettoja. Leipien päältä löytyy herkullisia täytteitä jokaiseen makuun: espanjalaista kinkkua, carpacciota, kasvista sekä kalaa.

Merellinen teema jatkuu pääruoassa, joka on ranskalaista kalakeittoa eli bouillabaissea.

”Pääruokana meillä on ranskalaista kalakeittoa johtuen siitä, että olen suuri suomalaisen kalakeiton ystävä”, Terhi kertoo.

”Se on ehkä ainoita ruokia, mitä osaan tehdä todella hyvin! Olen jo pitkään haaveillut, että osaisin tehdä muitakin kalakeittoja, mutta en ole ottanut sitä haltuun. Tänään olen saanut siihen hieman apua”, Terhi hymyilee.

Katso ranskalaisen kalakeiton ohje täältä.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen, Ruutu ja Soppa365 kuuluvat kaikki Sanoma-konserniin.