Kahdeksas tuotantokausi alkaa tänään, ja Dannyn päivän illallisella nautitaan herkullisia aasialaisia makuja.

”Ihana tuoksu”, Terhi Kokkonen sanoo heti herkkuja notkuvan pöydän ääreen saapuessaan.

”Mitä settiä taas täällä”, entinen kokki Kasmir ihastelee.

Danny kertoo illallisen ruokalistan, joka sisältää lohta soijalla ja seesaminsiemenillä, som-tum-papaija-salaattia, kanacurrya, paistettua riisiä ja nuudelia sekä kananmunia hapanimeläkastikkeessa. Katso seesami-soijalohen ohje täältä.

”Toivon, että tämä sopii meille tänä iltana!” Danny sanoo ja nostaa uusien ystäviensä kanssa maljan ensimmäiselle Vain elämää -päivälle. Uusi herkullinen kausi alkaa tästä!

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin.
Soppa365 on Vain elämää -sarjan yhteistyökumppani ja samaa konsernia Nelosen kanssa.

Vain elämää -ohjelmassa Saija ”Sani” Aartelan päivää. Lounaalla herkutellaan Sanin rakastamaa intialaista ruokaa.

Sanin päivä alkaa intialaisia herkkuja notkuvalla pöydällä. Alkupaloiksi on katettu samosoja ja papadum-leipää dippeineen. Pääruoaksi tarjolla on tikka masalaa, pilahviriisiä sekä kahden sorttista currya. Runsas herkkupöytä saa Kasmirin kommentoimaan: "Näyttää superhyvältä." "Eihän kellään oo intialaista ruokaa mitään vastaan?" varmistaa Sani. "Nepalilainen ei lähe, mut intialainen menee", Arttu Viskari lohkaisee.

Löydät reseptin tikka masalaan täältä.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Vain elämää -ohjelmassa omaa päiväänsä viettävä Aki Tykki paljastaa illallisellaan olevansa suuri mafiaelokuvien ja -tv-sarjojen ystävä.  Illan kattaus on räätälöity tässä hengessä.

”Tilasin Kummisetä-henkistä lihapullapastaa. Siinä on siis lihapullapastaa tomaattikastikkeessa ja pasta carbonaraa”, Aki luettelee.
Kasvissyöjille pöydästä löytyy yrttirisottoa. Lisäväriä kattaus saa tomaatti-mozzarellasalaatista. ja jälkiruokaksi tarjottava tiramisu saa ruokailijat huokaamaan ihastuksesta. Nyt kelpaa laulaa!

Katso Akin Kummisetä-lihapullapastan ohje tästä.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.