Syö kuin iso D! Danny valitsi Vain elämää -päivänsä illalliselle aasialaisittain valmistettua lohta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1 t
Helppo
Dannyn soija-seesamilohi
Ainesosat
4
ruodotonta lohifileepalaa (á 160 g)
Marinadi
1
rkl
ruskeaa sokeria
1
rkl
sulatettua voita
1
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
hunajaa
1
rkl
soijakastiketta
1
valkosipulinkynsi
1
rkl
mustia ja valkoisia seesaminsiemeniä
Vaiheet
- Pilko valkosipulinkynsi. Yhdistä kulhossa kaikki muut aineet paitsi lohi.
- Siirrä lohipalat pieneen vuokaan tai muovirasiaan. Kaada marinadi kalapalojen päälle. Peitä ja marinoi jääkaapissa puolesta tunnista tuntiin.
- Kuumenna paistinpannu. Poista kala marinadista, mutta ota marinadi talteen. Siirrä kalat pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista keskilämmöllä kymmenestä viiteentoista minuuttiin. Sivele välillä marinadia pullasudilla kaloihin.
- Tarjoile esimerkiksi riisin, limelohkojen ja raastetun retikan kanssa.
Vinkki! Voit valmistaa lohen myös grillissä.