Glorian ruoka ja viinin juomaraati valitsi tämän ranskalaisen sekoitteen vuoden parhaaksi punaviiniksi omassa hintaluokassaan, alle 13 euron punaviineissä.

Mikä? Chapoutier Le Ciboise 2014 on loisto-ostos (11,48 e). Luonteikkaan marjaisa juoma on neljän punaisen rypäleen sekoite.

Millainen? Pehmeätanniinisen viinin maussa on mustaherukkaa, kirsikkaa ja karpaloa, sekä mukavaa mausteisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Viini raikastaa erityisesti liha- ja pataruokien tummia aromeita. Pataan kannattaa lisätä myös katajanmarjoja, sillä niiden metsäisen aromin tämä juoma tuo esiin hienosti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitkä olivat muiden hintaluokkien vuoden parhaat punaviinit? Ja entäpä valko- ja kuohuviinit sekä samppajat? Lue uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä!  Raadin muodostivat Essi Avellen, Jari F. Lampén, Sanna Maskulin ja Tuomas Tanttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla