Talven odotetuin ruoka on mädin kanssa tarjottu blini. Sen pariksi sopii raikas luomuvalkoviini.

Kuva: Alko

Mikä? Saksalainen luomuvalkoviini Dreissigacker Organic Riesling 2014, 14,95 e.

Millainen? Hedelmäinen ja raikas viini, jossa maistuvat sitruksen ja aprikoosin aromit. Eloisan viinin jälkimaku on mineraalinen.

Minkä kanssa? Voissa paistettujen blinien täyteläisyyden tasoittamiseksi tarvitaan juuri tällainen raikas ja hedelmäinen valkoviini. Jälkimaku istuu hienosti myös savukalan seuraan. Kokeile myös aperitiivina sekä äyriäisten, simpukoiden ja paistetun vaalean kalan parina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso täältä uudet täytteet blineille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viinivinkin on kirjoittanut Glorian ruoka & viinin viiniasiantuntija Tuomas Tanttu. Katso lisää viinisuosituksia uudesta lehdestä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla