Glorian ruoka & viinin viikon viini on herkullinen samppanja, joka sopii juhlapöytään tai pukinkonttiin.

Mikä? Bruno Paillard Première Cuvée Champagne Brut, 49,80 e.

Millainen? Herkullisen rehevä samppanja, jonka maussa on sitrushedelmiä, mineraalisuutta ja paahteisuutta. Kuohu on ruokahalua herättävä ja pähkinäinen jälkimaku pitkä ja tyylikäs.

Minkä kanssa? Itsenäisyyspäivä, jouluaatto tai vuoden vaihtuminen ovat hyviä syitä korkata samppanjapullo. Juhlava aperitiivi ja ruokaviini etenkin, kun tarjolla on vaaleaa kalaa, kalkkunaa tai äyriäisiä. Toimii myös juustopöydässä - ja sopii lahjaksi!

Glorian ruoka & viinin viinisuosituksen on kirjoittanut Tuomas Tanttu. Lisää suosituksia löydät uudesta Glorian ruoka & viini -lehdestä!