Viikon viini: upeimmillaan juustojen kanssa
Sisilialainen jälkiruokaviini suorastaan loistaa italialaisten juustojen seurassa.
Mikä? Italian Sisiliasta kotoisin oleva jälkiruokaviini NES Passito di Pantelleria 2014, 14,08 e (0,375 l).
Millainen? Makea jälkiruokaviini, jossa on hapokasta raikkautta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minkä kanssa? Tämä viini täydentää juustotarjottimen vaihtelevia makuja. Upeimmillaan se on parmesaanin, taleggion tai gorgonzolan seurassa. Sama viini käy myös pähkinöillä ja rusinoilla höystetyn omenapiirakan seuraan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Viinisuositus on julkaistu aiemmin Glorian ruoka & viini -lehdessä ja sen on kirjoittanut "viininenä" Tuomas Tanttu.
Kuva: Alko