Tämä parsaviini tulee Uudesta-Seelannista.

Parsaviini hakusessa?

Itävallan kansallisrypäleestä Grüner Veltlineristä Uudessa-Seelannissa tuotettu uutuusviini Yealands Estate Single Vineyard Grüner Veltliner 2015, 17, 98 e, on nappivalinta parsaviiniksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Maku?

Eksoottiset hedelmät, keltaiset luumut ja melonit muodostavat pehmeän runsaan suutuntuman. Jälkimaussa voi aistia rypäleelle tyypillistä valkopippuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä kanssa?

Sopii erityisesti parmesaanilla, vaalealla kalalla tai äyriäisillä höystetyn parsan seuraksi.

Kuva: Alko

Viiniarvio on julkaistu aiemmin Glorian ruoka ja viini -lehdessä ja sen on kirjoittanut "viininenä" Tuomas Tanttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla