
Hienostunut salaatti hieraisee makunsa salaattikulhon seinistä.
Elämässä suuret oivallukset ovat lähes aina yksinkertaisia. Niitä seuraa välitön tunne:
"Miten tuota ei ole keksitty aiemmin?"
Näin kävi nyt, kun Glorian Ruoka & Viinin päätoimittaja Sanna Maskulin kysäisi viattomasti, että "Kaikki varmaan tietävät tämän jo, mutta jos ei pidä öljytakkisesta salaatista, kannattaa hieroa salaattikastike salaattikulhon seiniin?"
Eivät tiedä.
Miten tuota ei ole tullut ajatelleeksi aiemmin?
Tässä se nyt tulee, salaattivinkki parhaasta päästä:
Kuori valkosipulinkynsi ja halkaise se. Kaada salaattikulhoon tilkka oliiviöljyä. Pyyhkäise oliiviöljy valkosipulinkynnen leikkuupuolella kulhon seinämiin. Ripottele salaattilehtien päälle hieman sormisuolaa, laita salaatit kulhoon ja sekoita käsin. Salaatti saa ihanan, kevyen kastikehunnun, jossa on vivahdus valkosipulia - jota ei edes tajua valkosipuliksi.
Saa jakaa.
Kokeile vinkkiä antipastosalaattiin, jolloin voit jättää balsamicosiirapin pois.