
Kesäloman maut löytyvät nyt yksistä kansista! Uuden Glorian ruoka & viinin Max 30 min -juttu on omistettu tällä kertaa kesän helpoille dipeille ja sooseille, jotka maustavat niin grillikasslerin, kukkakaalipihvit kuin lohivartaatkin.
Nopeiden kesäherkkujen lisäksi nautitaan pitkän kaavan pihajuhlista, jotka alkavat pehmeän retiisikeiton äärellä ja jatkuvat raikkailla salaateilla, marokkolaistyylisen zhoug-kastikkeen maustamalla grillikanalla ja mehevillä halsterimunakoisoilla. Tyylikäs mansikkacarpaccio päättää aterian.
Viinin kanssa -jutussa persikkaiset kesäruoat valitsevat juomaseuransa. Puolikuiva hedelmäinen riesling on nappipari grillilohelle, kun taas persikkaisen fetasalaatin kanssa maistuu kuiva rosee. Kukkainen muscat on puolestaan persikalla höystetyn kesäpizzan valinta.
Entä miten kokonaisen kalan grillauksessa onnistuu takuuvarmasti? Kuinka klassisen sokerikakun kaava menikään? Myös näihin löytyvät vastaukset uudesta lehdestä.
Herkullisia kesähetkiä!
PS Jos suuntaat lomareissulle Helsinkiin tai Turkuun, kurkkaa lehden lopusta parhaat ruokapysäkit!