Mainos
Mainos

Järjestäjä 

Helsingin Mylly, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Myllärin-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän järjestämään Arvontaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen kilpailuun.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua  4.5. – 1.6. välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kysymykseen ja täyttämällä lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot sekä vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on Myllärin-tuotepaketti, joka sisältää neljä pakkausta Myllärin Mokkapala-ainesta sekä yhden paketin seuraavia tuotteita: Myllärin Luomu Fruity -mysli, Myllärin Paratiisi-mysli, Myllärin Mahti -annospuuro, Myllärin Luomu Iso Kaurahiutale, Myllärin Ateriajyvät 4 viljaa, Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe, Myllärin Gluteeniton Omenatarhan Kaurapuuro, Myllärin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines, Myllärin Hurjan Viljainen Sämpyläjauho ja Myllärin Luomu Ohukais- ja vohvelijauhe. 

Palkinto arvotaan viikolla 23 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja. 

Järjestäjänvastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa palkinnosta aiheutuvista lakisääteisistä veroista. Voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla